Doelgroep EHBO

Elke doelgroep vereist een andere benadering. Met behulp van dit handige overzicht kun je eenvoudig de juiste keuze maken.

Verschillende doelgroepen

Doelgroep EHBO opleiding

EHBO op de werkvloer
EHBO voor bedrijven

Deze trainingen zijn speciaal bedoeld voor de medewerkers die EHBO moeten verlenen. Als werkgever is het belangrijk dat je team goed is opgeleid.

EHBO in de kinderopvang

Als medewerker in de kinderopvang is het van levensbelang om over deze kennis te beschikken. Het is niet alleen verplicht, maar vaak ben jij de enige persoon die EHBO kan verlenen, aangezien kinderen zichzelf niet kunnen helpen in een noodsituatie.

Girl raising her hand in school

EHBO voor scholen

Wist je dat EHBO is opgenomen in de eindtermen van het onderwijs? Met ons project Kids Save Lives streven we ernaar om zoveel mogelijk kinderen te bereiken en hen te leren hoe ze reanimatie kunnen uitvoeren.

EHBO voor verenigingen

Werkt u als beroepschauffeur en wilt u uw kennis aanscherpen? Bent u klaar om de weg te veroveren met meer vertrouwen? Als chauffeur C/D volgt u om de 5 jaar 35 uur permanente vorming.

Initiatie cursus EHBO

EHBO voor particulieren

Heb je ooit overwogen om een EHBO-cursus thuis te volgen met je gezin of familie? Het lijkt misschien niet voor de hand te liggen, maar het is zeer interactief en ontzettend leuk!

Waarom voor EHBO-cursus kiezen?

Een professionele aanpak op EHBO

Door te kiezen voor EHBO cursus als partner voor EHBO-opleidingen, kunt u rekenen op hoogwaardige trainingen die niet alleen educatief zijn, maar ook inspirerend en gericht op het behalen van optimale resultaten in noodsituaties.

De trainingen worden gegeven door ervaren en gecertificeerde instructeurs die beschikken over de meest actuele kennis en technieken. Daarnaast worden de cursussen ondersteund door modern lesmateriaal en interactieve leermiddelen, zodat de deelnemers op een praktische en toegankelijke manier kunnen oefenen.

EHBO cursus biedt een breed scala aan trainingen, variërend van basis EHBO en reanimatiecursussen tot gespecialiseerde opleidingen zoals kinder-EHBO en bedrijfshulpverlening (BHV). Voor organisaties bieden wij ook in-company trainingen aan, waarbij de cursus wordt afgestemd op de specifieke risico’s en behoeften van uw bedrijf.

Daarnaast is er de mogelijkheid om online modules te volgen, zodat u de theorie op uw eigen tempo kunt leren voordat u deelneemt aan de praktijkoefeningen. Dit flexibele leerprogramma zorgt ervoor dat iedereen, ongeacht hun drukke agenda, de kans krijgt om levensreddende vaardigheden te ontwikkelen.

Kortom, met EHBO cursus haalt u niet alleen een opleidingspartner in huis, maar ook een bron van vertrouwen en veiligheid voor uw omgeving. Samen zorgen we ervoor dat u altijd voorbereid bent om adequaat te handelen in noodsituaties.

Uitgebreid opleidingsaanbod

EHBO-cursus biedt verschillende EHBO opleidingen aan. Wens je een opleiding op maat? Dit behoort ook tot de mogelijkheden.

Enkel medewerkers actief in het werkveld

Onze docenten zijn allen actief in de 112-spoedgevallenzorg, van hulpverlener ambulanciers, brandweerman/vrouw tot MUG-verpleegkundigen

Betaalbare opleidingen

Het is belangrijk om te zoeken naar erkende EHBO-opleiders die hoogwaardige training bieden tegen een betaalbare prijs. Je hoeft niet langer te zoeken.

EHBO opleiding

Word een held in een noodsituatie!

Wacht niet op een noodgeval om te wensen dat je voorbereid was. Start vandaag met onze EHBO cursus en wees voorbereid op een onverwachte situatie!