Onze opleidingen

Wij zijn een opleidingscentrum voor eerste hulp en hebben reeds een ruime ervaring opgedaan in het verzorgen van EHBO-opleidingen.

Waarom voor EHBO-cursus kiezen?

Een professionele aanpak op EHBO

EHBO cursus is een bedrijf dat zich volledig richt op het verzorgen van EHBO-opleidingen. Door deze specialisatie kan EHBO cursus een diepgaande expertise bieden en zorgen voor effectieve en duurzame resultaten bij het aanleren van EHBO-vaardigheden.

Met op maat gemaakte oplossingen die afgestemd zijn op uw specifieke omgeving, biedt EHBO cursus een motiverende leermethode die deelnemers actief betrekt. Hierbij worden niet alleen aan de wettelijke eisen voldaan, maar ook aan de wetenschappelijke standaarden op het gebied van EHBO.

Door te kiezen voor EHBO curus als partner voor EHBO-opleidingen, kunt u rekenen op hoogwaardige trainingen die niet alleen educatief zijn, maar ook inspirerend en gericht op het behalen van optimale resultaten in noodsituaties.

Uitgebreid opleidingsaanbod

EHBO-cursus biedt verschillende EHBO opleidingen aan. Wens je een opleiding op maat? Dit behoort ook tot de mogelijkheden.

Enkel medewerkers actief in het werkveld

Onze docenten zijn allen actief in de 112-spoedgevallenzorg, van hulpverlener ambulanciers, brandweerman/vrouw tot MUG-verpleegkundigen

Betaalbare opleidingen

Het is belangrijk om te zoeken naar erkende EHBO-opleiders die hoogwaardige training bieden tegen een betaalbare prijs. Je hoeft niet langer te zoeken.

Opleidingsaanbod

Ontdek onze mogelijkheden

Uitgebreid opleidingsaanbod

EHBO op de werkvloer
Basiscursus bedrijfseerstehulpverlener

Je krijgt een grondige opleiding in eerstehulptechnieken die erkend is door de FOD Waso. Na succesvolle afronding ontvang je het brevet ‘Bedrijfseerstehulpverlener’, dat geldig blijft door jaarlijks 4u te laten bij scholen. 

Bijscholing EHBO

Bijscholing bedrijfseerstehulpverlener

De bijscholing Bedrijfseerstehulp dient om het behaalde brevet Bedrijfseerstehulp geldig te houden. Om in regel te blijven volgt u jaarlijks minstens vier uur een bijscholing. 

EHBO bij baby's

Levensreddend handelen bij baby's en kinderen

Deze vorming geeft recht op het verplichte attest LRH (erkend door K&G) dat 3 jaar geldig is.

Code 95

Code 95 - vakbekwaamheid

Werkt u als beroepschauffeur en wilt u uw kennis aanscherpen? Bent u klaar om de weg te veroveren met meer vertrouwen? Als chauffeur C/D volgt u om de 5 jaar 35 uur permanente vorming.

Initiatie cursus EHBO

Initiatie EHBO

De initiatiecursus hulpverlener leert de geselecteerde medewerkers op korte tijd de basisprincipes en –vaardigheden van eerstehulpverlening aan.

Cursus EHBO Reanimatie en AED

Reanimatie en AED

Tijdens deze basisopleiding leer je reanimeren en een automatische externe defibrillator (AED) gebruiken.

Basiscursus eerste hulp

Reanimatie bij je thuis

Organiseer een EHBO-cursus thuis en leer samen met vrienden en familie reanimeren bij volwassenen. Geen verplaatsing nodig!

Opleiding EHBO voor bedrijven

Opleiding op maat

Een gepersonaliseerde opleiding stemmen we af op de specifieke situatie en wensen van je bedrijf of organisatie.

Hoe gaan we te werk?

Bij EHBO-cursus kan je kiezen voor intercompany- of in-house opleidingen. Bijkomend voordeel van in-house opleidingen of opleidingen op locatie is dat er aandacht kan worden besteed aan specifieke risico’s verbonden aan de activiteiten van het bedrijf. De specifieke risico’s worden bepaald door de werkgever in samenwerking met de preventieadviseur-arbeidsgeneesheer, de interne dienst en na voorafgaand advies van het Comité.

Word een held in een noodsituatie!

Wacht niet op een noodgeval om te wensen dat je voorbereid was. Start vandaag met onze EHBO cursus en wees voorbereid op een onverwachte situatie!